Nu har den andra brudklänningen kommit och den passar! Hurra och jag andas ut. Jag har kommit överens med syateljen att jag ska lägga ut den första brudklänningen på blocket.se så det kommer jag att göra så snart vi är överens om pris och hur vi delar pengarna.

Håller andan

Just nu gör jag det. Klänningen kom med bud idag på morgonen. Den är helt okej sydd, lite tunnare tyg än den första känns det som, men jättefin. Den är dock sydd i 2 delar vilket den första inte var. Varför vet jag inte men det spelar mindre roll så länge den sitter snyggt. Kjolen har jag provat och den passar. Bystdelen var svårare att dra ihop själv så där vet jag inte än, det kändes som 50/50 när jag försökte. Fastän tårarna bränner bakom ögonlocken för tanken på att den faktiskt fortfarande inte passar, så måste jag hålla modet uppe. Worst case scenario är att den inte passar och då får jag helt enkelt hitta en klänning som gör det. Än är det ju skapligt med tid som tur är. Uppdaterar ikväll.

Make Up rådgivning på the Body Shop

Idag var jag ju som sagt på rådgivning på the Body Shop och jag är sååå nöjd! Johanna, som makade mig, var så proffsig och sminkade mig efter mina förutsättningar. Så himla nöjd! Det kostar bara ynka 150 kr och var så värt det för mig som aldrig brytt mig om att lära mig hur man gör. Nu kanske det blir smink på liiite oftare iallafall! De har så bra grejer på the Body Shop också. Det kostar men håller! Idag handlade jag "Extra Virgin Minerals puderfoundation" som helt och hållet är gjord av bergsmineraler. Inget konstigt i, lååååång hållbarhet och INTE testat på djur. Ögonskugga i grön ton eftersom det ju är tema! Och så en "Eye-definer" också. När jag blev medlem fick jag dessutom rådgivningen gratis (medlemskapet kostade 100 kr så eg 50 kr rabatt), en fin rengöringskräm på köpet och så 3 varor till priset av 2. I kortet på bilden skrev Johanna ner alla produkter som hon använde på mig, så att det var lätt att hitta. Helt fantastiskt bra och jag rekommenderar det varmt till alla!

1,5 månad kvar

Dagen D närmar sig med stormsteg. Igår var jag hos min storasyster och hon fixade och testade fram en jättefin uppsättning. Är verkligen jättetacksam för att hon kan tänka sig att hjälpa mig både hår, smink och fotografering. Vad skulle jag gjort utan dig syster?! Idag kl 14 är det sminkrådgivning på the Body Shop som gäller, det ska bli spännande att se vad vi kommer fram till där!

RSS 2.0