Uppdaterad "att göra"-lista


Hej på er!
Det har varit tyst här ett bra tag men planerna fortsätter gå framåt och i skrivande stund är det bara TVÅ MÅNADER KVAR!! Just nu har vi bägge två semester/föräldraledighet och då är tanken att vi ska bocka av de fetstilta sakerna nedanför som är kvar på vår "att göra"-lista. De icke-feta är sådana som är mer nära inpå bröllopet och som vi inte kan ta itu med riktigt ännu.
 
Vi har fått hem vigselringen - och den passar och är jättefin. Brudklänningen har också kommit och är vacker, men passade tyvärr inte och var inte rätt sydd. Därför håller syateljen i Kina (förhoppningsvis!!) på att sy den rätta versionen i skrivande stund. Jag tänkte skriva mail till dem imorgon och höra hur det går. Är ju rätt så otålig nu även om det som tur är, inte är någon direkt stress ännu.
 
Annars så är det smått och gott som skall falla på plats, om en månad har sista OSA-datumet gått ut och då kan vi äntligen börja tänka på placering etc. Merparten har redan svarat men det är några eftersläntrare som inte gett klara besked om de kommer eller hur många de blir.
 
 Musiker till vigselakten är till slut också ordnat, och jag tror att det kommer att bli väldigt vackert och bra. Jag ska imorgon också maila till vår vigselförättare så får hon läsa igenom vårt preliminära vigselprogram och säga vad hon tycker.
Det är väl det som händer just nu. Kram på er
 
 
Att göra listan
- göra placeringskort
- makeuprådgivning och inhandling av makeup
- gå in skorna
- gör upp alla detaljer med fotografen
- slutför vigselprogram
- köp presenter till medhjälpare
- ordna morgongåvor
- skriva ner schema för vad de inblandade har för uppgifter, vem gör vad?
- handla ny doft och använd den endast dagarna runt vigseln
 
 
- göra bordsplacering
- inhandla dekoration till borden
- komplettera gästlistan
- fixa naglar
- slutlig proving av kläder brud + brudgum
- slutför festprogram
- generalrepeition med vigselförättaren
- avstämning med musik
- hämta bröllopstårta
- lämna placerngskort, dekorationer etc till festlokalen den 24 augusti
- hämta Pärs kläder
- packa väska för bröllopsnatten
- träffa P som gör brudbuketten för sista check av dess utformning
- träffa P och gå igenom (det ohemliga delen av) festprogrammet
- handla snacks till festen (Hur mycket handlar man till ca 50 pers egentligen, varav ca 40 ätande vuxna?!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ringen är här!

Idag kom vigselringen på posten - och vi är bägge två väldigt nöjda med valet av ring. Den passar på mitt finger, är vacker och nu väntar vi bara på KLÄNNINGEN som förhoppningsvis landar i Sverige någon gång nästa vecka. Kollade just på brittiska DHL (agenturen är ju brittisk även om klänningen är sydd i Kina) och just nu är den i Liepzig, dvs Tyskland med andra ord. Den har nått Europa!

Spännande det här ju!

Semester? Här blir ingen semester!

Jodå. Klart det blir det.
Men mest av allt kommer mina 6veckors ledighet att andas B R Ö L L O P!

Nu börjar det faktiskt närma sig - på riktigt!
Igår skickades min brudklänning från Kina och jag är SÅ spänd på hur den kommer att se ut, om den kommer passa (!!). Om halsbandet och örhängen jag köpt kommer passa till - om skorna kommer funka till... ja det är mycket!

Dessutom fick jag mail från Celtic Wedding Rings att de idag skickat vigselringen från Dublin. Just nu i Kilkenny. Pirrigt och spännande.

Musik till bröllopet är nästan helt kirrat - jag har pratat med musikerna idag och det skulle inte vara några problem men har inte fått helt hundra klartecken än. Skönt att hitta musiker trots allt :-)

Ja, sen är det dags att börja slutföra småuppgifterna. Just nu är det 34 personer av 51 inbjudna som tackat ja. Vi väntar fortfarande besked från fyra sällskap. Ett sällskap på tre personer kommer inte.

Jag skulle nog tycka att sånt här var skojigt att arbeta med på heltid..

kram på er
RSS 2.0